Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

LCHF i Göteborg

2014-02-06 18:02 #0 av: evali

Hej!
Ska till Göteborg på lördag och undrar om någon här känner till någon bra restaurang i centrala Göteborg som serverar LCHF?

Anmäl
2014-02-06 18:34 #1 av: kaisakavat

Känner inte till Gbg, men allmänt tips: 

Många restauranger har kötträtter på menyn. Be att få skippa potatis/ris/pasta och lägga till grönsaker i stället, så är du i hamn. Detta går ofta fixa utan problem.

Anmäl
2014-02-06 20:18 #2 av: Effie

Kostdoktorns forum har en avdelning för "LCHF i min stad"; där står en del tips för Göteborg. Det finns väl någon sådan tråd här på KiF oxå, men den är nog tämligen gammal.

___________________________________________________

Visst går det. Om inte annat, så går det galet

Anmäl
2014-02-07 09:01 #3 av: PeggyD

Jag brukar sikta in mig på lunchbuffé för att kunna plocka "rätt" mat :)

Anmäl
2014-02-07 09:18 #4 av: SweGizmo

Bamboo!

Anmäl
2014-02-07 14:08 #5 av: Elli34

Restaurang Pita, Vasaplatsen 9. De har LCHF-tallrik. Jättegott!

http://restaurangpita.se/meny/

Anmäl
2014-02-07 17:01 #6 av: Trattkantarellen

Café Kosmos, ligger vid domkyrkan ungefär, där har dom veckans GI eller LCHF-bas, så får man välja hamburgare, kycklingfilé eller räkor till, plus såser såklart. Och kaffe ingår, och man kan naturligtvis få det med grädde i <3

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.