Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Off topic - (OT)

Danskens bästa tips i gammal vi i villa (2013-09)

2014-01-28 20:31 #0 av: peoy

Fett / kaloriskräcken finns i Danmark med..

Hittade den här när jag bläddrade igenom reklamtidningar..

Mindes fel att alla i familjen delade på ett ägg på vardagar.. det var tvärtom.. alla får ett BONUSÄGG under storhelger :)

Anmäl
2014-01-28 21:28 #1 av: ullebull


Snacka om fettskräck men... bör väl vara en svensk som skrivit den med tanke på den stavningen, ingen dansk klarar väl det.

Vilken fest till helgen....haha

Anmäl
2014-01-28 22:12 #2 av: Krobb

Jag fuskar lite, här är det storhelg hela veckan!

Anmäl
2014-01-28 22:51 #3 av: peoy

Jag fuskar ju också (helg hela veckan, och räknar mig själv som 2 personer), med riktigt smör vid stekning, och ett paket bacon till.. varje dag, förutom till  helgen, för då får även jag ett extra ägg..

Anmäl
2014-01-29 08:07 #4 av: SpurtAnne


Stackarna! Tänk om de visste! Då kunde de steka sina ägg i smör och äta hur många de ville varje dag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.