Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Livsmedel

Brun hirs

2014-01-21 22:22 #0 av: Sindri

Någon som hittat detta? Jag har hittat två internet-butiker som båda verkar ha slut för tillfället. (Morot och Annat samt Allergeko).

Anmäl
2014-01-22 09:42 #1 av: Ulf-S

Det är ju i alla fall inte lämpligt i några större mängder om man vill undvika kolhydrater...  Skrattar

Anmäl
2014-01-22 10:23 #2 av: hemul

Försök med tyska sajter. Det verkar vara poppis där.

http://www.google.com/search?q=braun%20hirse%20kaufen


Anmäl
2014-01-22 13:13 #3 av: Sindri

#1 av Ulf-S 

Nej, absolut. Håller på och modifierar ett recept och det blir trist med bara frön och kokosmjöl. Måste ersätta nötter, pofiber och vetekli.

För mig blir det bara ngn skiva då och då, men jag vill att familjen skall äta glutenfritt i första hand.

#2 av hemul 

Tack för tipset!


Anmäl
2014-01-22 13:16 #4 av: hemul

Vassego! Hoppas du hittar nåt.Pussar

Folk verkar äta det mot reumatiska sjukdomar, som jag fattade det.


Anmäl
2014-01-22 14:14 #5 av: Ulf-S

#3: Grejt! Jag unnar mig själv något smarrigt glutenfritt från Friends of Adam ibland.  Skämtar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.