Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Medlemmar -

Dag

2014-01-20 21:22 #0 av: MattiasSumo

40-årig man som efter flera månader av smygande på LCHF-bloggar och forum bestämt mig börja med LCHF imorgon. Jobbar just nu så man inte skriva så mycket.

Anmäl
2014-01-20 21:49 #1 av: MattiasSumo

Hm, kan man inte redigera sitt inlägg?

Behöver gå ner cirka 40kg (till och börja med). Kommer typ uppdatera 1gång/vecka med kostnader och vad jag ätit. Kommer till en början vara anal med det.

Är mest för  kunna hålla koll själv och se ens utveckling.


Om det är någon som vill  kommentera är det kul. Kanske kan denna lillaa veckobok ge inspiration till någon annan om ett halvår.


Jag har alltid haft svårt för ägg. Spelar ingen roll om det är kokt, stekt eller i form av en omelett. Jag spyr av det. Jag har dock hittat en  metod för neutralisera smaken - vispgrädde. En skvätt i äggröran och det går ner.

Anmäl
2014-01-20 21:55 #2 av: Zepp

Kokt ägg på morgonen verkar lägga sig på tvären i magen för mig.. däremot som du är inne på så olika varianter där man tillsatt grädde eller det räcker att mosa det i smör!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2014-01-20 22:13 #3 av: Lurtz

#2

Man kan redigera sitt inlägg inom en timme efter att man skrivit det, om man trycker på Hantera som finns under inlägget.

Välkommen och lycka till.

Anmäl
2014-01-21 08:00 #4 av: Orakletidelfi

Dock kan man inte redigera trådnamnet men man kan be att någon medarbetare ändrar! Om det kanske var det som du menade? Hojta till härinne så hör någon Blinkar

Anmäl
2014-01-21 10:35 #5 av: MattiasSumo

Om någon mod läser det här skulle jag uppskatta om ni kunde ändra titeln till "veckodagbok". Tack!


Hittade en kanonlänk med bra kolhydrattabeller Då jag typ aldrig äter frukost står följande på menyn:


brunch: äggröra med 4 skivor bacon

Middag: Kotelett med  lallerstedts bea

http://www.lchf-recept.nu/kolhydrattabell-mejeriprodukter.aspxAnmäl
2014-01-21 22:44 #6 av: totten

Lycka till!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.