Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Jag behöver måltidstips

Bra matförslag (kalla) efter träning?

2014-01-20 16:28 #0 av: Agnez94

Hej!

Jag behöver tips på mat som är lätt att ta med, i medelpris och som ger protein och fett! Just nu tränar jag om morgnarna och äter därefter ett mål mat. Jag måste ta med mig maten eftersom jag ska till skolan direkt efter, därav kalla matförslag. Tilläggas ska väl att jag inte gillar kalla ägg eller annan äggmat kall. Just nu äter jag ölkorv med kesoblandning eller yoghurt. Men det blir inte tillräckligt mycket fett! Så tips på fet och proteinrik mat! Tränar både styrketräning och kondition

Anmäl
2014-01-20 16:48 #1 av: Lurtz

En röra på tonfisk, citron, crème fraiche och/eller majonnäs brukar vara mitt förstaval om jag ska ha kall mat och inte är sugen på ägg.

Anmäl
2014-01-20 16:51 #2 av: fettola

Ta med avocado nötter med skal som du knäcker själv Tyskt rågbröd med massor av äkta smör på som håller sig en vecka lätt i rumstemperatur. Detta räcker länge som matsäck.

Anmäl
2014-02-01 11:47 #3 av: CasaRamon

Du tycker inte om kalla äggrätter. Men har du testat omelett?

Jag äter varje morgon omelett på knaperstekt bacon och riven ost. Steks med stor klick smör eller kokosfett.

Gott att äta kallt. Har alltid med det på resa. Både bil- och flygresor.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.