Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Medlemmar -

Henrik

2014-01-12 11:40 #0 av: Henrik93

Hej, mitt namn är Henrik!
"Jag är ny här, men inte i gamet!" -babben

För två år sedan bantade jag av mig 24 kg, och har sedan dess gått upp ett par kilo, men började nyligen med en deff liknande diet och har gått ner tre kilo på två veckor (mycket är vätska).

Jag tänkte bli medlem här för att dela med mig av mina erfarenheter och tips/råd.

jag har även på senare tid funderat kring att bli personlig tränare.

mina mål är att inom ett hålvår få se mitt sexpack för första gången i mitt liv, vilket är totalt realistiskt eftersom jag har en fettprocent på 17,4 och har 26 veckor på mig.

jag har börjat och äter nyttig mat som är proteinrik, men äter också långsamma kolhydrater och nyttigt fett.
Och ligger under kaloribehovet med 1000kcal, vilket innebär att jag kommer att gå ned ett kilo i veckan.

jag har 15,5 kg fett på kroppen och tio kilo ska bort. Så efter 8 veckor kommer jag att öka kalori intaget så jag ligger på minus 500 om dagen. Vilket ger en förlust på ett halvkilo i veckan.

Anledningen till att jag tänker öka är för att förhindra att muskelmassan bryts ner.

tränar också på gym 3-4 gånger i veckan för att hålla koll på musklerna. Så jag inte tappar styrka.

på min fritid är jag timvikarie inom äldrevården och lärling på en piercing och tatueringsstudio.
imorgon börjar jag skolan och ska plugga till ämnen för behörighet att söka ssk programmet, för att sedan bli anestesisjuksköterska.

Anmäl
2014-01-12 12:25 #1 av: konichiwa

Hej och välkommen!

Agneta

Tvålmakaren

 

 

Anmäl
2014-01-12 13:07 #2 av: Henrik93

Tack!:)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.