Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Vi som vill gå ner i vikt

Blir LCHFare igen.

2014-01-03 13:38 #0 av: Mabrotnosh

Blev gravid för drygt ett år sedan. Planerade att käka lchf under tiden.men det funkade inte riktigt. Men hur som helst. Slutade röka gick upp 15 kilo. Ökade från 83 till 130 kilo med vanlig kost efter ett år med lchf. Min kropp klarar inte kolhydrat rik kost det är bara att inse. Gravid med kolhydrater var en upplevelse jag aldrig vill vara med om igen. Blodsocker som åker rutachbana och som gör att jag får svimnings attacker och får krypa till skåpet för att hitta något att äta vilkey skapar en fobi att svimma vilket gör att jag får panik av att känna minsta lilla hunger. Äta ofta och lite funkar inte. Jag måste vara konstant proppmätt för att få detta att funka. Socker blir min bästa vän för då är blodsockret högt och yrseln försvinner. Känner mig konstant hungrig men samtidigt konstigt mätt. När barnet väl är ute så blir väl svimningarna en naing bättee men blir fortfarande extremt grinig. Jag väger skit mycket och mår dåligt av det. Jag har ont i hela kroppen och speciellt ont i handleder pch fingrar va att äta så här. Jag samlar på mig så mycket vatten att det känns som om möjligheten med svimpande ljud finns när kag promenerar.

Andra dagen med lchf och jag är trött och hungrig men jag svimmar inte. Känner mig öndå glad och tillfreds för nu är jag på väg. Hoppas jag går ner alla kilon igen. Gick ner 42 förra gången på lchf och hoppas att det blir så igen. Jag vill ner till mina 83 där jag trovdes så bra oxh hade så mycket energi pch jag kunde gå utan att få ont och framför alöt vill jag komma i mina jackor igen.tack vare mkn sambo slm äter samma mat så kommer detta förhoppningsvis gå slm en dans. Tänker inte besöka en affär på en månad och har sagt till sambon att ska han äta socker och fuska så får han göra det i bilen öå väg hem från jobbet.

Jag ska köara det här jag ska vara både sockerfri och rökfri det är mitt mål.

Anmäl
2014-01-03 13:46 #1 av: ljusogod

Du kommer fixa det här o må bättre för varje dag!! Fint att din sambo stöytar dig! Lycka till!,

Anmäl
2014-01-03 13:49 #2 av: Mabrotnosh

Tack!!! :)

Anmäl
2014-01-03 20:37 #3 av: Beate

Vad bra att ni gör det tillsammans! Lycka till!

Anmäl
2014-01-03 22:11 #4 av: totten

Lycka till!

Anmäl
2014-01-04 00:49 #5 av: Zepp

Du vet ju hur det funkar, du har kunskapen och erfarenheten.. det kommer att gå som en dans!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2014-01-05 21:36 #6 av: Mabrotnosh

4 dagar med LCHF nu och det känns inte som om jag har något sötsug alls men det kanske kommer. Benen som innan kändes tunga som bly eller som om att jag helt plötsligt hade drabbats av elefantism är borta. Ledvärken i fingrarna är puts veck och jag känner mig mycket piggare. Vet inte om jag gått ner något men det skiter jag i för jag mår hunder gånger bättre. Det enda är att armarna och musklerna känns svaga.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.