Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Jag behöver måltidstips

tips på snacks som man inte blir tjock av.....

2014-01-03 07:57 #0 av: ljusogod

Tips på pluggsnacks o dryck man kan äta utan att bli tjock...finns det?! Ska som vuxen läsa tung utbildning och det kommer bli plugg på kvällar,hur hålla mig pigg?tips!

Anmäl
2014-01-03 08:46 #1 av: Lchfman

Fläsksvålar. kolsyrat vatten, och kanske lightdrycker om du fortfarande behöver lite smak. 

Fudge? 
Grädde smör och vanilj som kokas ihop, bara nyttigheter :)

Anmäl
2014-01-04 09:57 #2 av: asahars

Nötter och mandlar? Turkisk yoghurt eller keso med bär? Grönkålschips? Råa morotsstavar, broccoli, blomkål med gräddfilsdipp?

Anmäl
2014-01-04 10:34 #3 av: Trippelmormor

Saker du blir mätt av tycker jag vore bäst! Ostskivor med smör T ex, eller standard: ägg!!!

Anmäl
2014-01-04 13:19 #4 av: Sindri

Hmmmm...nu kommer jag med en tråkig "pekpinne" här.  Ledsen

Min erfarenhet av pluggsnacks är att det tar lite fokus från själva studierna. Visserligen var det på den tiden jag åt kolisar, men det blev mycket "läsa X antal sidor och få ta en chokladbit". Man läser och tänker på chokladbiten....Så blir man kladdig, måste gå upp och tvätta händerna etc.

Jag tror mer på att boosta hjärnan innan pluggandet med kanske en chokladäggmjölk med mycket kokosfett. Mätt och belåten stretchar man lite, andas djupt och sätter igång.

Men det säger jag det, som lämnat allt pluggande bakom mig för länge sedan.....

Anmäl
2014-01-04 13:52 #5 av: ljusogod

Tack for tips!kommer anvanda dem,dock ej samtidigt;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.