Annons:
Etikettoff-topic-ot
Läst 4150 ggr
Mooniq
12/29/13, 4:56 PM

Slowcooker - ditt bästa recept?

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Har äntligen hittat en begagnad slowcooker.. Premiär idag med kyckling. Vad lagar du helst i en slowcooker/crock-pot??

Älta inte problem - skapa lösningar!! 🤔😃

Annons:
[Annamaja27]
12/29/13, 9:50 PM
#1

hittills har jag mest använt den för att koka supergod buljong 🙂

Halvdansken
12/30/13, 12:02 AM
#2

Vad är fördelen med en slowcooker, jämfört med en vanlig gryta?

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Lisabet
12/30/13, 10:24 AM
#3

Energikostnaden.

Buljong ska gärna koka 36 tim, och att ha på spisen så länge kostar en del. (Min man räknade ut det, men jag har givetvis glömt siffran, men det var för mycket för min snålhet.) Dessutom vill jag ogärna ha på spisen så länge, över natt och när jag inte är hemma.

Slowcookern drar enligt uppgift ström som en glödlampa.

Margareta
12/30/13, 12:40 PM
#4

Man kan lägga i maten på morgonen och ha en klar middag när man kommer hem. Fast food kallas det. Eller att man anställt en butler. Jag lägger ofta högrev i min. Skuret i tärningar, med lite grönsaker, salt och peppar samt ett lagerblad. Tänk kalops ungefär.

/Margareta

LCHF-magasinets allra sista nummer 2020/3 gavs ut i juni.
Det finns fortfarande lösnummer och gamla årgångar
http://www.lchfmagasinet.se

dufva
12/30/13, 12:56 PM
#5

Lite tuffare köttbitar är det bästa för "crocken"

Finare bitar är överkurs för den

Då blir det istället risk för att man kokar sönder köttet och får en tråkig leverpastejkänsla i munnen

Upp till toppen
Annons: