Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Off topic - (OT)

Slowcooker - ditt bästa recept?

2013-12-29 16:56 #0 av: Mooniq

Har äntligen hittat en begagnad slowcooker.. Premiär idag med kyckling. Vad lagar du helst i en slowcooker/crock-pot?? 

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2013-12-29 21:50 #1 av: [Annamaja27]

hittills har jag mest använt den för att koka supergod buljong Glad

Anmäl
2013-12-30 00:02 #2 av: Halvdansken

Vad är fördelen med en slowcooker, jämfört med en vanlig gryta?

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl
2013-12-30 10:24 #3 av: Lisabet

Energikostnaden.

Buljong ska gärna koka 36 tim, och att ha på spisen så länge kostar en del. (Min man räknade ut det, men jag har givetvis glömt siffran, men det var för mycket för min snålhet.) Dessutom vill jag ogärna ha på spisen så länge, över natt och när jag inte är hemma.

Slowcookern drar enligt uppgift ström som en glödlampa.

Anmäl
2013-12-30 12:40 #4 av: Margareta

Man kan lägga i maten på morgonen och ha en klar middag när man kommer hem. Fast food kallas det. Eller att man anställt en butler.

Jag lägger ofta högrev i min. Skuret i tärningar, med lite grönsaker, salt och peppar samt ett lagerblad. Tänk kalops ungefär.

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2013-12-30 12:56 #5 av: dufva

Lite tuffare köttbitar är det bästa för "crocken"

Finare bitar är överkurs för den

Då blir det istället risk för att man kokar sönder köttet och får en tråkig leverpastejkänsla i munnen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.