Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Strikt lchf matsedel

2013-12-27 06:31 #0 av: m87

Jag undrar om någon kan tipsa mig om en "matsedel" eller skriva ca hur en bra matplan kan se ut, när man äter strikt lchf. (Viktnedgång & få bort magproblem är målet) är det bara kött + smör/kokosfett osv? För då är det ju enkelt, men tråkigt :) Skulle sakna grönsaker & sallad..

Jag vet att det kanske inte rekommendera å starta så hårt, men jag måste ha såna här grejer nerskrivna & köra strikt, skulle jag bara äta liberal lchf & "äta det jag är sugen på" så blir det inte bra. Det är verkligen disciplinträning detta med å lägga om ens kost;) ..Vill också se resultat fort och då är väl den strikta varianten ett "säkert" kort...? Även om det är individuellt såklart.

Anmäl
2013-12-28 06:17 #1 av: Trippelmormor

Monique Forsbergs bok "LCHF på riktigt" ger dig en klok sammanfattning av LCHF (du bör ha den grunden innan du börjar!) och 4 veckors utmärkta, detaljerade menyer MED inköpslistor ! Med den i handen kan du inte gå fel!
Lycka till!

Anmäl
2013-12-28 22:07 #2 av: Anns

Jag är förtjust i Sten Sture Skaldermans bok "GI-NOLL! för kvinnor som vill äta sig smala". Här förklarar han hur man ska äta beroende på hur mycket man behöver gå ner i vikt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.