Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
LCHF för barn

Årestollarna

2013-12-21 13:02 #0 av: Anders-S

För lite omega-6? Betongrumpor med lägre IQ än skonumret?

http://op.se/lanet/are/1.6623553-skola-trotsade-julbordsforbud

http://op.se/lanet/are/1.6623553-skola-trotsade-julbordsforbud?scrollIndex=50&articleRenderMode=article_full_discussion

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18064801.ab 

Både åldringar och skolbarnen borde få lite sill varje dag.  Politiker och tjänstemän som festade för 700 kr per kuvert borde självklart få betala in den kostnaden.  Dags för en ny reduktion! Konfiskera frälsets förläningar! 

http://sv.wikipedia.org/wiki/Svenska_reduktionerAnmäl
2013-12-22 01:48 #1 av: maxiq

Nu har Åre kommun lagt upp en halv pudel på julbordet som det verkar enligt Aftonbladet. Skolchefen har tagit kommunens matenhet i grisörat.

________________________________________
"On the internet You can be anything you want.
It is strange that so many choose to be stupid"

Anmäl
2013-12-22 12:26 #2 av: maxiq

Centerpolitiker ryter ifrån i ÖP

________________________________________
"On the internet You can be anything you want.
It is strange that so many choose to be stupid"

Anmäl
2013-12-23 12:10 #3 av: Lurtz

#2

Politiskt paragrafrytteri är ju vad som ligger bakom problemet, och nu föreslår den centerpolitikern mer politisk styrning för att rätta till problemet? Nej tack. Låt de inblandade (dvs personal och elever) välja själva vad som ska stå på matbordet så länge det ryms inom budgeten.

Anmäl
2013-12-23 12:56 #4 av: kaisakavat

Ser för min inre syn den tjänstepersonen som åker ut och konfiskerar.. fiskrätterna.. utifrån vilket kriterium då!? 

HAHA! 

Verkar som om de däringa personerna motsätter sig kreativitet och initiativ hos de anställda.

Center-partisten som för övrigt hanterar binde-streck lite kuligt i sin motion - är ju 'vårt hopp'.. (?) Hon önskar både ökad central politisk styrning i kostfrågor... och decentraliserad kostorganisation.. 

Inte haka upp sig på den lilla detaljen att dessa tu möjligen kan visa sig icke-kompatibla, men varför i hela friden måste det in en politisk styrning? 

Jag borde inte fråga, risken är jag inte pallar svaret.. Kämpar

Anmäl
2013-12-24 07:31 #5 av: Inkanyezi

Nja, kaisakavat, risken för härdsmälta är nog rätt liten, men tror du att du kan vänta dig ett svar bättre än "yxskaft"?

Anmäl
2013-12-24 08:39 #6 av: kaisakavat

Jag är rätt säker på att få ett svar sämre än 'yxskaft'..  :/


Anmäl
2013-12-27 14:24 #7 av: Anders-S

"Bespisningsundret i Undersåker"

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/bespisningsundret-i-undersaker_8846058.svd

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.