Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Recept på efterrätter och sötsaker

Chokladfudge fråga!

2013-12-19 20:29 #0 av: Gia91an

I mariannes chokladfudge står det att man skall ha en kaka med minst 70%ig choklad. Vill hellre göra med kakao, tror ni det funkar?

Här är en länk till sidan med! http://mariannslchf.se/chokladfudge-godis/

Anmäl
2013-12-19 20:54 #1 av: Orakletidelfi

jajjamensan, hittat denna sida, där finns med kakao!

http://sockertjocken.se/lchf-fudge/

(den med chiliflakes och salt)

Imorgon blir det godistillverkning! Saffransfudge från Mariann, och några av dem hos sockertjocken!


Grunden är ju densamma så det är bara fantasin som sätter gränser vad gäller smaksättning!

Anmäl
2013-12-19 21:09 #2 av: Gia91an

1# Underbart! :D Tack!

Anmäl
2013-12-19 21:38 #3 av: Orakletidelfi

fast om rätt ska vara rätt så är det inte en kaka choklad i Mariannes fudge utan 30-40 gram. (och dessutom 77% eller högre) Det är allt en liiten kaka isf! Blinkar

Anmäl
2013-12-20 00:07 #4 av: Gia91an

3# Haha nej det är sant, men ville i vilket fall inte ha någon köpechoklad, inte ens 30-40 gram ;)

Anmäl
2013-12-20 07:28 #5 av: Orakletidelfi

Gör du kakaon själv ? Blinkarfin choklad, om än köpe, med hög kakaohalt är nog ändå nyttigare än kakao! 

Anmäl
2013-12-20 12:29 #6 av: Gia91an

5# haha nej absolut inte... :) Mer det att jag vill vara utan den andel socker det är i den färdiga så att säga. Och så har jag lite dåligt med pengar nu så jag vill göra fudgen på vad jag redan har hemma liksom. Inte svårare än så! :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.