Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Smakblandning som smakar som julmust

2013-12-05 21:00 #0 av: LottaLarsson

Hej

Jag surfade runt en kväll och såg ett inlägg där någon skrev hur hon/han smaksatte sitt vatten så att det smakade väldigt likt julmust. 

Tyvärr kommer jag inte ihåg var jag läste det någonstans - är det någon som hört talas om det eller provat själva?

Jag vill ju helst inte dricka riktig julmust såklart men jag kan tro att jag halkar dit på en flaska på julafton om jag inte hittar "tipset".

Hoppas någon vet Funderar


Anmäl
2013-12-06 00:16 #1 av: Lilltilda

Tyvärr har jag ingen aning om vilket recept du menar, men om du som jag inte är rädd för sötningsmedel (jag är rätt liberal) så kan du väl dricka vanlig julmust light? Det är ju inget man ska dricka ofta, men något jag unnar mig till jul, för utan julmust till julmaten så smakar maten "fel"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.