Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Hälsovinster

Eeeeeemil! Förgrömmade onge!!!

2013-11-16 19:23 #0 av: maxiq

Emil Elmqvist gick över till lågkolhydratkost - tappade 30 kilo och blev av med migrän och pollenallergi. Men Skvaderns gymnasieskola nekar 17-åringen den specialkost han menar gjort honom frisk.

Dagbladet

Nu får du väl ändå skärpa till dig! Komma här och kräva att du ska få äta sådant som vår kropp är byggd för att äta bara för att du har gått ner i vikt och blivit av med lite huvudvärk? Pollenallergin kommer nog av att du snortat för mycket maskrosor, jag har nog sett dig!

På skolans matsedel står det ju massor av goda rätter som har gjort att du har gått upp i vikt genom åren och du måste ju förstå att Socialstyrelsen genom sina goda råd vill att du ska vara välgödd ifall det blir nödår här i Sverige. Sedan är det bra om du inte blir för gammal heller så du trillar av pinn innan pengarna från pensionssystemet ska börja trilla in.

Tänk bara tanken om alla elever skulle vara friska och pigga varje dag. Orka med hela dagen utan de obligatoriska dipparna efter lunchen. Då skulle ju den stackars friskolan behöva större lokaler och mer personal för att ta hand om alla elever som är fulla av energi och ställer högre krav på sin utbildning. På skolidrotten skulle det ju bli kaos om alla elever slutade komma med en lapp från föräldrarna och ville vara med samtidigt! Nä lagom sjuk är bäst för alla!

Vad skulle den stackars skolsköterskan göra på dagarna om eleverna gick och blev friska på egen hand? Det finns inte nog med skavsår och brustna tonårshjärtan på skolan för att försörja henne. För att inte tala om skolläkaren som inte längre skulle få skriva ut medicin från de där företagen som har så fina pennor som hennes bröstficka är full av. Att du själv har vänt dig till en av Sveriges bäst pålästa doktorer när det gäller lågkolhydratkost är ju rent av oförskämt!

Varför duger det inte för dig att peta i dig en massa grönfoder som alla andra varianter av vegetarianer kan göra? För LCHF är väl en ännu en av dessa varianter? Fettet ska väl helst komma från växtriket? Annars kan du väl peta ur något ätbart ut pyttipannan eller skrapa ren lasagneplattorna, är det för mycket begärt? Visserligen är inte kolhydrater livsviktiga men det är billig bukfylla som de fattiga friskolorna bjuder så generöst på.

Om alla resonerade som du så skulle ju skolan tvingas kasta en massa industrimat och all pasta, potatis och ris! Eller ännu värre, aldrig behöva köpa in det och kunna lägga pengar på artegen föda som står i bjärt kontrast till Socialstyrelsens propåer. Vad skulle jordbruksministern säga då tror du?

Ränn nu genast till snickerboa och tänk över dina synder! Tälj dig en elak rektor med en höjd pekpinne som ständigt kan påminna dig om att du inte ska tro att du kan bestämma själv över din kropp!

OBS! *ironi*

________________________________________
"On the internet You can be anything you want.
It is strange that so many choose to be stupid"

Anmäl
2013-11-16 19:35 #1 av: ChristianK

Jävla onge och ställa "orimliga" kravSkrattar

Anmäl
2013-11-17 08:33 #2 av: AndersAA

Haha :-)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.