Koka kött
Skall precis koka lite olika köttbitar, med lite grönsaker ,sen hittade jag några fina ben i affären som jag tänker ha med för smakens skull. Nu undrar jag skall jag ha i en skvätt vinäger för o få ut Max av benen eller gäller det bara när man har bara ben och gör en buljong????? 😉
När man kokar buljong på kött och ben ska man alltid ha i någon syra, gärna torrt vin,men vinäger funkar också, så att mineralerna i benen dras ur, så mycket som möjligt 🙂
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Tack för snabbt svar. Nu kokar det så fint och luktar så gott.
Härligt! 🙂 Här puttrar det också och jag skriver på en artikel om att koka buljong 🙂
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.