Annons:
Etikettallt-om-lågkolhydratkost
Läst 1817 ggr
Mozzarellan
10/30/13, 5:08 PM

Koka kött

Skall precis koka lite olika köttbitar, med lite grönsaker ,sen hittade jag några fina ben i affären som jag tänker ha med för smakens skull. Nu undrar jag skall jag ha i en skvätt vinäger för o få ut Max av benen eller gäller det bara när man har bara ben och gör en buljong????? 😉

Annons:
DesK
10/30/13, 5:48 PM
#1

När man kokar buljong på kött och ben ska man alltid ha i någon syra, gärna torrt vin,men vinäger funkar också, så att mineralerna i benen dras ur, så mycket som möjligt 🙂

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Mozzarellan
10/30/13, 6:25 PM
#2

Tack för snabbt svar. Nu kokar det så fint och luktar så gott.

DesK
10/30/13, 7:10 PM
#3

Härligt! 🙂 Här puttrar det också och jag skriver på en artikel om att koka buljong 🙂

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Upp till toppen
Annons: