Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Koka kött

2013-10-30 17:08 #0 av: Mozzarellan

Skall precis koka lite olika köttbitar, med lite grönsaker ,sen hittade jag några fina ben i affären som jag tänker ha med för smakens skull.

Nu undrar jag skall jag ha i en skvätt vinäger för o få ut Max av benen eller gäller det bara när man har bara ben och gör en buljong?????

😉

Anmäl
2013-10-30 17:48 #1 av: DesK

När man kokar buljong på kött och ben ska man alltid ha i någon syra, gärna torrt vin,men vinäger funkar också, så att mineralerna i benen dras ur, så mycket som möjligt Glad

Anmäl
2013-10-30 18:25 #2 av: Mozzarellan

Tack för snabbt svar.
Nu kokar det så fint och luktar så gott.

Anmäl
2013-10-30 19:10 #3 av: DesK

Härligt! Glad Här puttrar det också och jag skriver på en artikel om att koka buljong Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.