Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Recept att laga hemma

Cevapcici tillbehör?

2013-10-09 20:29 #0 av: Jojo55

Vilka såser brukar ni ha till Cevapcici? Kan man få era recept?


Jag funderade på att göra en tomatsås med lök, vitlök, timjan och grädde.

Anmäl
2013-10-09 20:45 #1 av: Zepp

Ajvar relish och Tsaziki.

Ajvaren köper jag på burk (stark), Tsazikin gör jag själv.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2013-10-10 15:31 #2 av: Lurtz

Tsatziki som Zepp nämnde är gott, fast jag brukar göra en enkel tomatsås på passerade tomater, lök, vitlök, oregano och starksås, min egen favorit är da bomb som man kan hitta på citygross ibland, den ska man dock ta väldigt lite av, ett kryddmått tillför nästan lika mycket styrka som en hel flaska tabasco.

Anmäl
2013-10-10 16:08 #3 av: Emma Li

Hackad, rå gullök är ett klassiskt tillbehör. 

Anmäl
2013-10-10 16:35 #4 av: kaisakavat

Fet naturell creme fr. är underbar till, tycker jag, om Cevapcicin är välkryddad särskilt. 

Grönsaker i valfri form, t ex en wok. Tomatsalsa, ja, mums.

Anmäl
2013-10-10 19:11 #5 av: Jojo55

Åt ikväll med creme fraiche tomat och chili + ratatouille och lite tomat och gurka.

Anmäl
2013-10-10 19:37 #6 av: OlgaMaria

Ratatouille och yoghurt är ju godast till! :)

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl