Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

ska fetaost smaka sur fil?

2013-10-08 16:52 #0 av: andersson..

Det var så himla länge sen jag åt fetaost nu jag minns knappt hur den ska smaka. Men jag minns att jag tyckte det var jättegott iaf.

Nu köpte vi 2 fp när det var extrapris på willys. Jag tänkte smula lite över en laxrätt.. Men fyy, jag tyckte den smakade sur fil, bitsk riktigt syrlig i smaken, inte som jag minns den alls. Sambon tyckte den var god men han märker å andra sidan inte heller när grädden smakar surt eller att avokadon smakat jäst ibland. Han äter ju allt.

Men tror ni att fetaosten kan vara dålig? Den låg inte i någon lag utan inplastad och jag öppnade den nyss. Datumet är låångt fram.

Anmäl
2013-10-08 17:12 #1 av: lizzzie86


Salt, syrlig brukar den vara, beror helt på vad du köpte för sort.Den äkta från Grekland är bäst.

Anmäl
2013-10-11 21:45 #2 av: smurfis

Det är väldigt olika på olika märken! Prova dig fram vilken du gillar bäst, en del har starkare smak och andra är mer neutrala. Jag tycker Apteina funkar men vi har köpt nån god på Lidl också.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.