Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Billiga ingredienser

Smör

2013-10-01 13:05 #0 av: Vegge

Lidl har billigt smör från Tyskland den här veckan någon som vet något om kvalité

Anmäl
2013-10-01 13:18 #1 av: Jojomaja

Det beror tydligen på om det är 250 eller 500-gramsförpackningarna, men om du läst att det är tyskt så är det väl den lilla förpackningen eller har det ändrats sedan i mars när detta skrevs? 

http://mejeriprodukt.se/tag/milbona/

Anmäl
2013-10-01 16:30 #2 av: JMW

Jag köpte idag smör, 500 g, för 19:90 på Lidl.

Tycker smöret är bra. Speciellt som det med detta pris skiljer en hel tia mot Arlas, vilken jag ändå inte köper. Normalt köper jag Valios och den kostar ju 27:90.

Anmäl
2013-10-01 17:48 #3 av: Vegge

Tack för hjälpen imorgon blir det en tur till lidl

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.