Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

Ok non stick?

2013-09-29 11:53 #0 av: Jojo55

Jag har under en tid försökt att plastsanera i köket. Tycker inte mat och last är en bra kombo. Så jag har slängt min gamla teflonpanna och använder gjutjärn. Men ibland skulle jag vilja använda en stekpanna med släpp lätt egenskaper. Finns det något som är bra?

Anmäl
2013-09-29 11:54 #1 av: Mooniq

jag har börjat spana in stekpannor/kokkärl med keramikbeläggning. Lite dyrare men om jag förstått det rätt så släpper de inget ifrån sig alls. Hackman är nog den jag mest har kollat på.. googla hackman keramik eller stekpanna keramik så hittar du

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2013-09-29 12:00 #2 av: Jojo55

Finns det ingen plast i den?

Anmäl
2013-09-29 12:03 #3 av: Mooniq

inget som släpper vid värme. jag läste ica-kurirens test och längst ner kan man klicka på länk o läsa vidare. keramik tål högre temperaturer än teflon och har hårdare yta, repas inte lika lätt. 

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2013-09-29 12:08 #4 av: Jojo55

Ok, får ta och spana in den!

Anmäl
2013-09-29 12:09 #5 av: Mooniq

sen är ju gjutjärn bästa grytan/pannan - bara att inse. men jag är lat och vill ha något som är lättdiskat och inte väger så mycket. Glad

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2013-09-29 12:21 #6 av: Jojo55

Hittar testet men inte länken?

Anmäl
2013-09-29 12:43 #7 av: Mooniq

i den första fetmarkerade textdelen så står det med blå text hela testet i pdf-fil

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2013-09-29 12:55 #8 av: Jojo55

Ok, det hittade jag, trodde du menade att det fanns en länk med mera fakta om keramisk beläggning. Well nu vet jag vad jag ska skriva på önskelistan!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.