Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Livsmedel

Göra egen korv

2013-09-18 09:34 #0 av: Sindri

Vet att det finns de här som gör egen korv. När det står potatismjöl och/eller potatis i recepten - vad ersätter ni med? Om man nu behöver ersätta det med något.

Funderar på att gå en korvkurs, men kan ge mig den på att det förekommer både potatis och mjöl i vissa recept.

Anmäl
2013-09-18 15:56 #1 av: Lisabet

Jag har gjort korv ett antal gånger. Min läsning av recept är alltid väldigt flexibel, så potatismjöl hoppar jag bara över. Hittills har korvarna blivit goda, även om de inte är direkt lika köpekorv.

Måste ta itu med nya laddningar, nu när sommarvärmen har gått över. Få ändan ur vagnen och beställa fjälster.

Anmäl
2013-09-19 07:27 #2 av: [Rödluvan]

#1 Beställa fjälster, det kan man väl ändå köpa i affären?

Anmäl
2013-09-19 15:16 #3 av: Lisabet

#2 Bara krokfjälster i "mina" affärer, och jag vill ha smalare.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.