Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
LCHF - Problem

Svullen - lösa upp salt?

2013-09-09 12:18 #0 av: Prior

Jag tror att jag har käkat lite för mycket korv och salami de sista dagarna, haha. Kroppen är svullen generellt, men det syns mest runt mina ögon! (Kvalitetskorv 1kh/100g)

Jag anar att jag fått i mig lite för mycket salt?

Har ni något tips på att få det att släppa? Jag dricker rätt mycket örtte. Men finns det något annat bra som liksom löser upp saltet? (Jag skär naturligtvis ner på dessa produkter, jag brukar inte äta så mycket sånt annars. Men jag fick nog helt enkelt med mig för mycket godsaker från Berlin Skämtar)

Anmäl
2013-09-09 12:53 #1 av: side98


Om du samlat på dig vätska p.g.a allt salt kan du äta selleri, det är vätskedrivande.

Anmäl
2013-09-09 13:16 #2 av: OlgaMaria

Även: gurka, citron, lime, lök, kardemumma och kanel. 

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl
2013-09-09 21:16 #3 av: Prior

Ja, att smälla i sig en gurka har jag inget problem med :D Det bästa jag vet!

Anmäl
2013-09-09 21:43 #4 av: goliath

dricka mycket vatten?

Anmäl
2013-09-10 19:53 #5 av: hemul

Men vilktet krångel! Sluta äta så mycket salt bara så löser det sig ju av sig självt. Ler


Anmäl
2013-09-10 20:10 #6 av: Zepp

Vatten föreslår jag med!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.