Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Medlemmar -

Kanske dax att säga hej.

2013-09-08 08:06 #0 av: Marika1966

Hej på er allihop. Jag är en 47- årig kvinna från Dalarna som har ätit LCHF kost i 7 veckor. Jag har utsatt min kropp för flera bantningsförsök genom åren. Har som mest gått ned 30 kilo med Cambridge metoden, men har som många andra gått upp i vikt igen.
Jag väger idag 97,5 kilo till mina 165 cm så jag har en hel del "jobb" framför mig. Sedan jag började med LCHF har jag tappat 12 cm i midjan och 4 kilo...antar att jag bygger muskler.
Läser era inlägg varje morgon. Ett toppenmotiverande sätt att börja ännu en LCHF dag.
Ha en skön Söndag!

Anmäl
2013-09-08 08:10 #1 av: Mooniq

hej och välkommen. Kul att du provar Lchf och att det funkar för dig. Antar att du kommit igenom de värsta övergångsbesvären - så nu är det bara att köra på.. 

Glad

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2013-09-08 13:04 #2 av: Mozzarellan

Hej, kul och se dig här.
Här inne finns mycket bra info och kunniga besökare med.

Anmäl
2013-09-08 13:58 #3 av: Lilltilda


Välkommen till Kif och kul att du presenterade dig.
7 veckor med lchf, då är du verkligen inne i tänket nu :-)

Anmäl
2013-09-08 15:40 #4 av: totten

Hej och välkommen!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.