Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Off topic - (OT)

Toalettrengöringsmedel?

2013-09-02 11:21 #0 av: Brynhilde

Stopp i toan? Häll i en 2-liters flaska cocacola zero, vänta i 24 timmar, spola och tvätta rent. Kanske ett bättre användningsområde än att dricka det. 

http://www.healthy-holistic-living.com/unclog-your-toilet-with-diet-zero.html

Jag får tyvärr inte länken att fungera. Ooops, nu funkar den, hmmm...

Anmäl
2013-09-02 11:44 #1 av: Orakletidelfi

Det är till och med för att lösa upp stopp i avloppet inte bara rengöring! 

Anmäl
2013-09-03 08:25 #2 av: AndersAA

Borde ju funka vid förstoppning då också? ;-)

Anmäl
2013-09-03 15:49 #3 av: Orakletidelfi

Oj nu var det nog redigerat i #0? För jag läste bara att det var bra till rengöring (förutom i länken då) både i inlägg och rubrik alltså, eller är jag helt oförmögen att läsa!? Skulle vara bra om någon admin kunde byta rubrik med så hittar folk det, om de letar hjälp till   stopp i avloppet! Om det funkar är det ju ett jättebra tips! Har bara testat till rengöring (visserligen med vanlig cola som blivit kvar efter ungarna) men det funkade inte direkt!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.