Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Viktväktarna bluffar fortfarande.

2013-08-28 18:25 #0 av: savonit

Shirley Clamp deltar fortfarande som reklam pelare för viktväktarna.
PÅ tv4 play i alla fall.

Är det så sällsynt att hitta viktväktare slavar som går ner nu för tiden eller varför måste man fejka en reklam?

Pinsamt värre tycker jag.

Anmäl
2013-08-28 18:43 #1 av: Jojomaja

Men ärligt talat. VEM vill betala till viktväktarna idag när alla trenddieter är gratis? Folk behöver ju inte ens söka på "diet" på nätet utan de finns ju där ändå på varenda löpsedel med detaljerad beskrivning och garanterat resultat. Om de sedan funkar ... Hmmm. Tveksamt, men LCHF är också gratis och kostar inte en spänn att följa. Och LCHF fungerar ... till skillnad från andra dieter som folk försöker sälja dyrt. ITRIM är ett praktexempel förutom just Viktväktarna då ... Sekter är vad jag närmast vill jämföra dem med.  

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.