Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Livsmedel

0% kalorier, socker, fett, kolhydrater och gluten.

2013-08-23 17:26 #0 av: [MajaWrangstadh]

Jaha... vad tror ni om denna då? Arg

http://www.waldenfarms.com/ 

Anmäl
2013-08-23 17:38 #1 av: RobinEH

Jag föredrar aspartam och acesulfam k före sukralos. Jag ser inget problem med att använda produkterna med måtta. Dock är jag ju en av dem som inte ser så mycket värde i vad som är "naturligt".

Jag tror, jag tror på vintertid och ishalka.
Sajtvärd på Träning.

Anmäl
2013-08-23 18:35 #2 av: patriknn1

Jag tror det är skräp.
Socker utan socker och fett utan fett.. Jaha, vad är det då?

Tror det finns en risk att man ätet lite för mycket sådana här articifiella produkter,,, vore det lätt att äta mycket måttligt av dem så skulle man lika gärna kunna äta äkta vara.

Anmäl
2013-08-23 18:55 #3 av: [MajaWrangstadh]

#2 Jag håller med. Låter som det massa är massa onaturlig skit i det, inget jag skulle vilja stoppa i mig..

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.