Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

OT - dragit på mig vätska av inflammation/medicin

2013-08-05 14:31 #0 av: [bittek]

Fick diagnosen tennisarmbåge förra veckan. Fick fem olika mediciner av den spanske läkaren. Efter några dagar svullnade min kropp upp nåt så infernaliskt! Ok att det ät varmt här på Mallorca, men det har jag kunnat hålla stången under de mer än tio somrar jag varit här.

Idag slutade jag med medicinen, mest för att jag kände mig drogad och blev jättetrött av dem.

Är nu på jakt efter bra tips om hur jag blir av med vätskan. Har kört pressad citron i vatten tidigare, men det förslår inte mot detta.

Jag kan inte träna, armen är långt från bra. Promenader funkar inte heller ännu, eftersom armen då svänger fram och tillbaka.

Nån som upplevt nåt liknande och har några bra tips?

Anmäl
2013-08-05 17:58 #1 av: LUAL

Sparris ska vara naturligt vätskedrivande. Jag vet inte hur effektiv det egentligen är med det är ju rätt gott tillbehör tillsammans med en sås.

Anmäl
2013-08-05 18:06 #2 av: MimLan

Skulle tro att det går av sig själv i takt med medicinen?

Anmäl
2013-08-05 19:26 #3 av: Mozzarellan

Fick tips här om Weledas Björk elixir och det hjälpte mig. Av värme och mycket promenader så sväller anklar upp och binder vatten.

Man får ju hoppas att när du slutar med medicinen att det avtar.

Anmäl
2013-08-05 21:09 #4 av: [bittek]

#2 Jag hoppas det! För det enda jag får plats med min stora mage och svullna rumpa i är en enda kjol Galen

Anmäl
2013-08-06 08:10 #5 av: nyborjare08

Jag har ofta problem med vätskesvullnad, speciellt på sommaren. Denna sommar har jag kört med periodisk fasta lite till och från och det har varit fantastiskt mot vätskesvullnaden!

Jag kör inte "äkta" fasta, utan 5:2 eller 4:3. Dvs varannan dag (ungefär) dricker jag vatten och kaffe och äter endast ett mål mat (så sent på dagen som möjligt) som innehåller max 500 kcal. Nästa dag äter jag som vanligt, och så börjar jag om. Maten är dock alltid inom ramen för lchf. Det gäller att dricka ordentligt och ev få i sig lite extra salt på lågkaloridagarna. Första dagen jag gjorde det var det jättejobbigt, men sen gick det lättare och lättare. Nu ser jag fram emot de dagar då jag inte "behöver" äta Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.