Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
LCHF för nybörjare

Fler komplikationer med LCHF

2013-07-30 16:25 #0 av: cherra


Jag har ju tidigare klagat över tomma hyllor i skafferiet som en komplikation till LCHF, idag kom jag på en ny...

Hela familjen har ju ställt om och dottern som är yngst har förstås tappat mest, drygt två klädstorlekar med påföljden att hon donerat sina kläder till mig som "bara" tappat en storlek.

Normalt är jag ju inte så moderiktigt klädd utan föredrar modell "tält", det luftar så skönt kring min stora och svettiga kropp :-).

Idag var det premiär för ett par av dotterns moderiktigt slimmade byxor. De satt som ett andra skinna uppifrån och ner och jag kände mig urläcker, särskilt när "gubben" gav ifrån sig gillande kommentarer.

Förmiddagen gick väl an, det duggregnade och var rätt svalt men sedan vände det och sommarvärmen kom tillbaka. Jag kunde inte komma hem fort nog och hoppa i mina, numera mycket luftiga, byxor :-).

Så, en ytterligare komplikation med LCHF är att också tjocka, medelålders tanter kan börja klä sig enligt modet med allt vad det innebär :-).

Anmäl
2013-07-30 16:54 #1 av: Zepp

Jaa.. det är ingen hejd på biverkningarna, men lystna blickar från maken är väl något man får stå ut med när kläderna är gratis! Skrattar

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2013-07-30 16:57 #2 av: Mooniq

.. visst e det jobbigt.. Skrattar rätt som det e så blir det du o dottern som "gör" stan och gubben som ojar sig över tom plånbok.. eller vem vet -han kanske går med så gör ni stan allesammans.. nya tider - nya nöjen! Sol

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.