Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
LCHF för nybörjare

Butiker i Stockholm med bra LCHF sortiment?

2013-07-29 15:53 #0 av: Hogge38

Hej jag har just börjat med LCHF och har upptäckt hur svårt det är att hitta t.ex kryddor, fonder och buljonger annat utan socker, glutamat och andra tillsatser i mataffären. Skulle vilja få tips på butiker i Stockholm som har bra sortiment för LCHF kost.

Hogge 

Anmäl
2013-07-29 15:53 #1 av: [Lilla prinsen]

Thaimat

Anmäl
2013-07-29 19:00 #2 av: MimLan

Kryddor är ju som de är? Finns i alla affärer.

Fonder och buljonger är nog NK:s mataffär och Cajsa Warg som gäller. Men det är rätt dyrt, enklare att göra eget.

Anmäl
2013-07-30 09:44 #3 av: Dicobayo

Du har ju lchf-butiken i Stockholm, där bör du väl kunna hitta allt du behöver:

www.lchfbutiken.se


Anmäl
2013-07-30 16:06 #4 av: [Petronella Pip]

Var i Stockholm? Kan bara se, där på sidan,  att de finns i Arlöv, inget om andra butiker?

Anmäl
2013-07-30 16:27 #5 av: MimLan

DagLivs och NK har hyfsat sortiment.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.