Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

Kaffe och kokosolja m lite grädde.

2013-07-23 08:49 #0 av: julia61


Hejsan, har äntligen fått in lchf i livet igen. Men kör inte som jag gjorde när jag gick ned och bara tänkte på det.

Nej nu dricker jag kaffe m kokosolja o lite grädde några koppar på fm.

Till lunchen äter jag bacon o ägg.

Middagen kan tom innehålla nån lite färskpära, hörde att de var halvok när de var färska, nya liksom mindre stärkelse i dem. Men det blir inte var dag. Fisk, kött, sås som vanligt.

Är en lite kvällsätare så jag äter lite till kvällen med, ost och frökex, inte så mycket eller en bit lchf ostkaka m grädde och osötad sylt.

Bryr mig inte om vikten längre bara att få må bra.

Någon som har gjort som mig?

Anmäl
2013-07-23 08:52 #1 av: Zureel

Jag håller fortfarande på att gå ner i vikt men planerar att gå över till liberal lchf när mitt mål är uppnått och tillåta mer rotfrukter och sånt.

Anmäl
2013-07-23 08:54 #2 av: julia61


Ja, jag är så inne på att må väl, och jag äter morötter och så ändå. Men jag är inte fokuserad nu på viktnedgång.

Känner mig säker och lugn när jag äter lchf, lugn i  magen, känner mig friskare och gladare.

Så jag hänger på och äter det jag vill inom lchf.

Tror inte man går upp på lite rotsaker. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.