Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Livsmedel

Är Sodastream Natural-smaker ok?

2013-07-22 07:14 #0 av: cherra


Ibland tröttnar på "bara" vatten och det kan vara gott med smak. Sodastream har en smaksättare som heter Natural, utan socker och sötningsmedel. Man tar en halv tsk till en liter vatten.

Någon som vet om de är ok? Jag hittar ingen "riktig" innheållsförteckning, det står bara att det är naturliga smaker och ingen sötning alls.

Anmäl
2013-07-22 10:53 #1 av: [Petronella Pip]

ja den är ok, har nog lite kolisar men alltså max 2,5 gram på en liter. Om det skulle vara 100% kh vilket det ju absolut inte är! 

Anmäl
2013-07-22 19:19 #2 av: Rasken90

Jag har en liten flaska hemma, det är absolut inga problem :-)

Har inte märkt av någonting där iallafall :-)


Anmäl
2013-07-22 22:40 #3 av: cherra


Tack! Jag kör på den :-)

Anmäl
2013-08-12 14:49 #4 av: Biami1.

Jag brukar blanda pressad citron i sodastream-vattnet.

Anmäl
2013-08-12 16:54 #5 av: maxiq

Jag blandar i Fun Light Green (med Stevia) i mitt vatten. Deras nya smak Päron/Kiwi är fantastiskt god! Glad

________________________________________
"On the internet You can be anything you want.
It is strange that so many choose to be stupid"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.