Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

Paleo eller LCHF

2013-07-20 18:28 #0 av: Loreena1

Hej!


Jag har ätit en liberal variant av lchf i lite drygt 2 år. Den stösta hälsovinsten jag har gjort har jag fått från att utesluta spannmål! Äntligen så mår magen bra - för det mesta iaf. :) Innan hade jag IBSliknande besvär, magkatarr och halsbränna.

Nu när jag med kostens hjälp gjort sådana mirakel för min mage - så får det ju mig att fundera på om man inte med kostens hjälp även kan läka huden? Jag har fortfarande besvär med akne till och från och det tror jag är ett tecken på någon form av obalans.

Är det någon som gått över från LCHF till Paleo? Blev det någon skillnad i ert mående? Huden, magen etc...Anmäl
2013-07-20 19:43 #1 av: patriknn1

Skillnaden, lchf-paleo, är ju hårfin. Egentligen så kan du ju bara utesluta mjölkprodukter och se om det gör någon skillnad.

Anmäl
2013-07-20 20:14 #2 av: Loreena1

Ja, det blir en utmaning för mig, för jag har ätit en väldigt mejeribaserad LCHF innan.

Anmäl
2013-07-20 20:25 #3 av: Zepp

Ät LCHF och Paleo.. iomed att de går alldeles utmärkt att förena!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.