Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Allt om lågkolhydratkost -

LCHF Android app Även Ios

2013-07-19 17:51 #0 av: savonit

Vi har ju länge velat ha en LCHF app till android, vi har klagat över att det finns till iphone men inte till android.

Nu finns det en.
Typ det är inte en LCHF app men en kokboks app med väldigt mycket LCHF recept. Det finns en sökfunktion och med den kan man söka på LCHF och börja bläddra, jag tänker mig att om flera LCHF are börjar använda den och lägger till recept så blir det ännu bättre.

Så koka i hop heter appen och finns även som hemsida,.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.altaworks.kokaihop.ui

Anmäl
2013-07-19 17:52 #1 av: savonit

Kan ju vara solidarisk och länka till Ios appen med.
https://itunes.apple.com/se/app/recept-kokaihop.se/id399400006?mt=8

Anmäl
2013-07-22 18:58 #2 av: savonit

Dagens recept Lchf fiskgratäng med blomkolsmos.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.