Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Utmaningen -

Underbart!!!

2013-07-17 12:38 #0 av: Vegge

Idag är första dagen som jag vaknade o mådde bra.Tror jag orkar te sta lchf en vecka till igår prövade jag cocosfett i kaffe var inte alls äckligt som jag trodde och vad det dämpade sötsuget även på en sockerberoende gammal jättefet kärring .men tyvärr ingen viktnedgång efter två veckor någon som vet hur lång tid det tar.....har jojjat större delen av mitt liv.

Anmäl
2013-07-17 12:44 #1 av: Zepp

För mig tog det tre månader! Kämpar

Sen var det som något som hände.. antagligen mest inne i huvudet för då minskade min aptit och jag kunde inte äta lika mycket längre och höll mig ohungrig längre på mindre mat.

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2013-07-17 13:20 #2 av: Vegge

OJ OJ jösses att du orkade. Hur går det nu? Och hur mycket mindre mat och hur länge har du hållit på

Anmäl
2013-07-17 13:30 #3 av: Zepp

Jag slutade med cocosfett i kaffet, för jag blev alldrig hungrig då.

Jag har bara hållit på i fem år än så länge.

Numera äter jag bara två gånger om dagen.

Jovars, vikten som kom av har till största delen förblivit tappad.. beroende på hur strikt och stress o sådant.

Man är så mycket mer motiverad i början!

Att jag orkade handlar nog till stora delar på att min kroniska astma försvann puts väck.. så då fick ju det vara bra som det var!

Sen så.. handlade det nog rätt mycket om mental omställning.. dvs att få en riktig kontakt med kroppens signaler.. vanor o ovanor sitter djup rotade efter 50 år!

Du vet den där rädslan för att hamna i ett läge där man är vrålhungrig/energilös och det är långt till nästa måltid sitter i rätt länge!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2013-07-18 00:15 #4 av: Vegge

Jotack den rädslan är bekant upplevd många gånger och........ja du vet Tack för att du svarade Pärson mitt inlägg känns ju som att klarade han att vänta i tre månader så kan väl jag vänta ett tag till. Annars är det snabba resultat som gäller typ Cambridge . Men som sagt kunde du så......

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.