Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Livsmedel - Matfett

Hur fort kan man öka mängden kokosfett

2013-07-07 08:37 #0 av: Zureel

Började med lchf för 13 dagar sen tar en sked kokosfett i mitt te varje morgon 5-7 gram har hört att man ska börja försiktigt med det, så i vilken takt kan de flesta öka mängden? inser att det kan vara väldigt individuellt. 

Anmäl
2013-07-07 08:38 #1 av: MimLan

Du märker på en gång om det är för mycket för dig. Testa att öka.

Anmäl
2013-07-07 14:31 #2 av: Lchfman

Jag började nog med 20-30g med en gång tillsammans med lika mycket smör, en bullet kaffe alltså. Mådde möjligtvis lite illa i bland i början men det gick över.

Anmäl
2013-07-07 23:50 #3 av: savonit

Du märker inte med en gång om det blivit för mycket.
Man kan börja må underligt flera timmar efter för stort intag, ca 24 timmar för egen del en gång.
Så det kan komma smygandes under dagen och det kopplar jag till kokosfett.

Anmäl
2013-07-08 10:34 #4 av: jessirene

Ta det långsamt med ökningen för om du får ett bakslag vill du inte ens se burken på veckor. Det är i alla fall min erfarenhet. Men nu använder jag små doser igen typ tesked med smör och kaffe och ägg. Det funkar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.