Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Vi som vill gå ner i vikt

Viktnedgång första veckan

2013-06-27 07:14 #0 av: Zureel

Bara kört LCHF 3 dygn hittills och på de flesta ställen läser man att man ofta går ner 2-3 kg första veckan det mesta vatten men jag har redan gått ner 3,3 kg på bara 3 dygn så jag undrar om ni andra här på Kif kommer ihåg hur mycket ni gick ner första veckan.

Anmäl
2013-06-27 07:31 #1 av: majala

Jag gick ner 5 kg första veckan. Mycket vatten som försvann.

Anmäl
2013-06-27 08:15 #2 av: Zureel

Vågen är inte det mest pålitliga verktyget men första dygnet  minus 1,3 kg andra dygnet minus 1,1 kg och nu tredje 0,9 så det verkar ju vara ett mönster och antagligen har jag redan gått ned det mesta jag kommer gå ner den första veckan.

Anmäl
2013-06-27 13:23 #3 av: OlgaMaria

Jag tror inte viktnedgången bara stannar av heller. Härligt att du fått en rivstart! Lycka till!

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.