Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm

Omega 3 eller fiskleverolja

2013-06-27 00:24 #0 av: Sindri

Har tidigare beställt Omega3-kapslar från iHerb och nu var det dags igen, men såg då att de även säljer torskleverolja. Jag trodde det var samma sak, vilket är bäst?

Ser att torskleveroljan innehåller rätt mycket vitamin A - har för mig att det sagts här att man skall vara försiktig med det.

Anmäl
2013-06-27 12:59 #1 av: Sindri

Ingen som vet något? Har Zepp zemester?

Anmäl
2013-06-27 19:43 #2 av: Zepp

Fiskleverolja äter man för A-vitaminet!

Omega-3 för EPA och DHA!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2013-06-27 20:43 #3 av: MimLan

Bäst är nog att köpa riktig fermenterad torskleverolja om du väljer det.

http://www.westonaprice.org/cod-liver-oil

Anmäl
2013-06-27 22:15 #4 av: Sindri

#2 skrivet av Zepp 

Tusen tack! Undrade just om jag fått nåt om bakfoten....och det hade jag ju!

A-vitamin vet jag inte om jag behöver, men Omega-3 känns bra!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.