Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Länkar - Radio/TV

Periodisk Fasta i Vetenskapens Värld

2013-06-11 10:00 #0 av: KarinJ46

Det var ett jätteintressant tema på Vetenskapens Värld igår, det handlade om periodisk fasta i olika former. För dem som inte såg det så kommer det att sändas i repris i TV2 den 14/6, och det kommer även att läggas upp på SVTPlay. Rekommenderas!!

Anmäl
2013-06-11 11:31 #1 av: Robb

Samma? http://kolhydrater.ifokus.se/discussions/51507cee8e0e745b7200185e-om-fasta-i-vetenskapens-varld

Efter det programmet har det iaf blivit en enorm hype på "fasta". Riktig fasta är det ju inte, men kraftigt begränsat kaloriintag vissa dagar. Var säkert 6-7 st på mitt jobb som testade.

 

Anmäl
2013-06-11 12:22 #2 av: nyborjare08

Programmet sändes första gången veckan före påsk i år. Det vet jag eftersom vi (jag och min man) har kört varannandags-metoden sen dess. Funkar bra för oss Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.