Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

TV4 Nyhetsmorgon Tisdag 28 maj

2013-05-27 08:11 #0 av: Cajsavarg

I programmet flaggas det för TV doktorn på Nyhetsmorgon, som i morgon tisdag kommer att prata om fetter och kolesterol.

Programledaren Tilde de Paula kommenterade att det nog kommer att vara ett inslag som kommer att ge många reaktioner bl a för att LCHFáre nog lär vilja säga sitt!

Anmäl
2013-05-28 08:03 #1 av: Dicobayo

Japp mailade precis en fråga om den senaste forskningen som visar att kolesterol inte är farligt om man inte äter kolhydrater. :)

Anmäl
2013-05-28 08:30 #2 av: Cajsavarg

Det "lustiga" är att dr säger att man MÅSTE ha kh när man ska högprestera i träningen. Den forskning som han hänvisar till gjordes när testpersonerna bara hade ätit khfattigt en kortare tid!
Det vet i alla fall vi, att när kroppen väl lärt sig att använda fettet så går det som tåget! (hmm, kanske inte som dagens SJ då, för det står ju ofta stilla ;P)

Anmäl
2013-05-28 08:47 #3 av: Mooniq

.. den doktorn på tv4 kan väl åka på semester igen... Glad

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.