Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Off topic - (OT)

Magkänsla ?

2013-05-24 16:20 #0 av: chilisalsa

Vad betyder den för dig ?

förklara hur, varför etc.)

Anmäl
2013-05-24 16:36 #1 av: Ary

Hur menar du, på vilket vis? Funderar

Anmäl
2013-05-24 16:43 #2 av: chilisalsa

Det var det du skulle beskriva Ary... för dig ;-)

Magkänsla kan för en person betyda fysiologiska saker i magen emedan det för en annan betyder "aning om nåt" - har på känn.... etc.


Anmäl
2013-05-24 17:03 #3 av: Siggebus

För mig är det att jag känner på mig någonting. :)

Anmäl
2013-05-24 21:12 #4 av: [Petronella Pip]

håller med Siggebus... det är ju det som är definitionen, eller? Sen kan man väl kanske missförstå och tro att det handlar om hur det känns i magen rent konkret men då har man inte förstått uttrycket förmodar jag.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.