Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Frågelåda - MinMat

Lära mig att äta

2013-05-19 12:15 #0 av: juliabroden

Hej, jag är en tjej på 15 år och tränar 5 dagar i veckan med mitt lag.
Det enda problemet är att orkar mindre och andra utvecklas mer än jag och förut orkade jag 5km lätt medan nu är jag helt slut efter men jag skulle kunna tro att det är för att jag inte äter kött, kyckling eller fisk och skulle gärna vilja bara äta det men så fort jag tänker tanken på de så mår jag illa och det jag skulle vilja ha hjälp med är om det finns någonstans man kan få hjälp eller nått..?

Anmäl
2013-05-19 12:21 #1 av: juliabroden

Det är inte så att jag är vegetarian för jag får i mig MC-burgare, köttbullar, köttfärssås. Äter inte heller sallad enbart majs. Jag vet att de låter löjligt men det är ett problem för mig och min hälsa så om någon har en 'börja äta mat diet' snälla hjälp mig!!

Anmäl
2013-05-19 12:27 #2 av: MimLan

När och hur började det här? 

Om du kan äta köttfärs och hamburgare kan du snudd på leva på det, om du åtminstone får i dig tillräckliga mängder tills vidare. 

Ta kontakt med sjuksyster/skolläkare och be om remiss till utredning. T.ex. kan KBT.terapi fungera.

Att träna mycket samtidigt som din kropp inte får i sig näring är ett bra sätt att bränna ut ljuset i båda ändarna. Var försiktig!


Anmäl
2013-05-19 12:50 #3 av: juliabroden

När jag var riktigt liten åt jag allt men när jag kom upp till 7 ålder började jag med att allt va äcklig och kan inte ens smaka. Mängderna på gris, kyckling m.m. minskade så nu kan jag inte äta något av de..
Tack för ditt svar!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.