Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
- Medlemmar -

Min sista viktminskningsresa!

2013-05-17 19:53 #0 av: Inda93

Okej, nu ska jag gå ner de sista 6,2 kilona med LCHF och PF! (förhoppningsvis)

Nuvarande vikt: 61,2 kg
Målvikt: 55 kg
Längd: 167 cm
Ålder: 20 år

* Ätfönster 8-16
* Träning: löpning, styrketräning och promenader

Jag blev väldigt motiverad efter att ha läst "Matrevolutionen" och hoppas att det här går vägen! Har redan ätit LCHF några dagar nu och förutom huvudvärk första dagen så mår jag bra. Utöver viktminskning så vill jag gärna bli av med sötsug och hetsätningsproblem som jag lidit av länge!

Anmäl
2013-05-17 20:29 #1 av: Zepp

Jaa.. eller så satsar du på skitsnygga 62,5 Kg!Glöm inte att vågen är en notorisk lögnare!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2013-05-17 21:37 #2 av: Lilltilda


#0 Jag säger som Zepp! Väldigt talande bilder i det kollaget!

Jag förstår inte varför du vill gå ner till just 55 kg. Du är ju redan normalviktig och lchf är ingen bantningsmetod i vanlig mening.
Satsa på att genom bra mat och bra träning forma kroppen istället

Anmäl
2013-05-18 09:57 #3 av: jessirene

Ta det lugnt!

Läs om Periodisk fasta här http://www.jonasbergqvist.se/sidor/periodisk-fasta/

Det ska inte användas för bantning och absolut inte om du haft ätstörningar (vilket hetsätning är).

Om man har viktminskning som mål och din kropp inte ens vant sej vid lchf ännu så kan jag bara säga, ta det lugnt. En sak i taget. Vänj dej vid lchf, kolla in vad det gör med din kropp. Det kan säkert ta några månader. Få koll på sötsuget. 

Anmäl
2013-05-18 10:25 #4 av: Siggebus

Hi hi...vad ska ni då säga till mig? Blinkar

Jag har idag exakt 7 hekto kvar till MITT mål Skrattar
De hektona gör egentligen varken från eller till varken på utseende, hälsa eller något - spelar egentligen ingen som helst roll.
Men jag har bestämt att jag ska ner till målet eftersom jag för en gångs skull i mitt långa övervikts-liv vill slutföra det jag "1000-tals" gånger tidigare avbrutit gång på gång.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.