Annons:
Etikettmat-recept-på-bröd-och-brödbaserade-rätter
Läst 7113 ggr
AVigortsson
5/11/13, 10:06 AM

Frysa lchf-knäckebröd?

Är det någon som har testat att frysa knäckebröd ni bakat själv? Själv har jag fastnat för Marianns sesamknäckebröd (där funkar även Risentas kokosmjöl för mig som har lite svårt med kokossmaken) http://mariannslchf.se/sesam-knackebrod/

Är papperspåse ett bättre alternativ för förvaring än plast om man nu inte har bra burkar tillgängliga?

Annons:
Sindri
5/12/13, 12:50 AM
#1

Frysa hårt bröd låter inte som en bra idé - om du vill ha det hårt alltså.

Plast går bort helt, för det gör också brödet mjukt.

En pappkartong, plåtask eller papperspåse funkar bättre som förvaring, och hårt bröd håller sig länge, så att frysa finns ingen anledning till heller.

hemul
5/12/13, 8:27 AM
#2

Har inte testat, men jag misstänker att knäcket blir mjukt i frysen men att det går att få det hårt igen genom att värma det lite snabbt i ugnen.

Upp till toppen
Annons: