Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter

Frysa lchf-knäckebröd?

2013-05-11 10:06 #0 av: AVigortsson

Är det någon som har testat att frysa knäckebröd ni bakat själv? Själv har jag fastnat för Marianns sesamknäckebröd (där funkar även Risentas kokosmjöl för mig som har lite svårt med kokossmaken) http://mariannslchf.se/sesam-knackebrod/


Är papperspåse ett bättre alternativ för förvaring än plast om man nu inte har bra burkar tillgängliga?


Anmäl
2013-05-12 00:50 #1 av: Sindri

Frysa hårt bröd låter inte som en bra idé - om du vill ha det hårt alltså.

Plast går bort helt, för det gör också brödet mjukt.

En pappkartong, plåtask eller papperspåse funkar bättre som förvaring, och hårt bröd håller sig länge, så att frysa finns ingen anledning till heller.

Anmäl
2013-05-12 08:27 #2 av: hemul

Har inte testat, men jag misstänker att knäcket blir mjukt i frysen men att det går att få det hårt igen genom att värma det lite snabbt i ugnen.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.