Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen - Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter

Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Mat - Recept på kötträtter

Pulled pork hittar inte receptet!

2013-05-09 09:50 #0 av: evis2

Ni är så duktiga på allt här och nu behöver jag hjälp. Vet att jag läste ett så gott recept här på Pulled pork, men hittar det så klart inte nu när jag ska göra det (att man aldrig lär sig att spara recepten direkt eller bokmärka). 

Jag har för mig att man först gjorde en sås med bla grillad paprika på burk och sedan använde 2,5 dl av såsen. Känner ni igen det?

Anmäl
2013-05-09 20:19 #1 av: odezza

Sök på google!

Pulled pork

Ler

"still lost in space and time"

Anmäl
2013-05-09 20:47 #2 av: Jojomaja

Åse Falkman Fredriksson på 56 Kilo-bloggen har ett bra recept annars. (LCHF-anpassat) 

http://56kilo.alltforforaldrar.se/pulled-pork-lchf/


Anmäl
2013-05-09 22:05 #3 av: evis2

#2 Tack för hjälpen. Det måste vara rätt recept även om det inte ingick några paprikor som jag trodde.

#1 Hur lätt är det att googla? Man får ju upp mängder av recept och det är hopplöst att hitta just det jag ville ha. Sökte även här på forumet, men hittade inte rätt.

Nu är mitt problem löst. Ska bli spännande att pröva receptet.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.