Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Vi som har mag/tarm-besvär

Slutat med laktos/gluten?

2013-04-16 08:58 #0 av: L_Johanna

Hej!

Har du slutat med laktos och/eller gluten och fått positiva hälsoeffekter av det? Du kanske slipper ballongmage, tarmbesvär och gått ner i vikt som en bonus? Jag vill JÄTTEGÄRNA prata med dig, så snart som möjligt. Skriver en artikel om detta och behöver prata med någon som har erfarenhet och vill dela med sig av det.

Maila info@johannalundholm.se så snart som möjligt så tar vi det därifrån.

Vi hörs!

Anmäl
2013-05-04 08:02 #1 av: odjuren

Jag har testat laktosfritt i 6 år, men sen jag började med lchf så har jag gått över till vanlig grädde och magen mår perfekt. Jag har dessutom ibs som verkar bli sämre när jag äter kolhydrater, framförallt mjöl så gissar att kroppen inte gillar gluten!
Nu mera blir de laktoshaltigt men glutenfritt! magen mår mycke bättre och jag behöver inte söka efter toaletter de första jag gör när jag kommer till ett nytt ställe!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.