Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Övrigt

Lchf och reumatism

2013-04-16 08:13 #0 av: Brando

Jag undrar om det finns någon här som har erfarenhet av lchf och reumatism? Har en god vän med reumatiska problem som jag så gärna skulle vilja hjälpa. Kan lchf vara något för henne?

Anmäl
2013-04-17 11:47 #1 av: [WickedAlly]

Lchf och reumatism vet jag inte så mycket om mer än att glutenfritt kan hjälpa. Har en vän som lider av ganska svår reumatism och han äter bara vegetariskt, han säger att han märker direkt om han ätit kött och att det inte är värt det.

Anmäl
2013-04-17 11:58 #2 av: Effie

Nej, jag har ingen erfarenhet av reumatism, men jag prövade med sökfunktionen uppe till vänster:

http://kolhydrater.ifokus.se/discussions/4d715f7ab9cb46222706df6a-reumatism-och-lchf

http://kolhydrater.ifokus.se/discussions/4d7164f3b9cb4622440736cf-rott-kott-reumatism

http://kolhydrater.ifokus.se/discussions/4d715e89b9cb46223306db66-flask-och-reumatism

Kanske något som kan vara av intresse?

___________________________________________________

Visst går det. Om inte annat, så går det galet

Anmäl
2013-04-17 19:57 #3 av: Brando

Tack för tipset!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.