Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

- Allt om lågkolhydratkost - - Medlemmar - - Medlemmar - var bor ni? - Off topic - (OT) - Om sajten - - Utmaningen - - Vi som vill nolla kolhydraterna - Boktips Ej frågelåda - Sten Sture Skaldeman Frågelåda - MinMat Före detta frågelåda - dr Andreas Eenfeldt Hälsa Hälsovinster LCHF för vegeterianer LCHF - Problem LCHF för barn LCHF för bäbisverkstan LCHF för nybörjare Länkar - Föredrag Länkar - Radio/TV Länkar - tidningar/hemsidor Mat - Billiga ingredienser Mat - Jag behöver måltidstips Mat - Livsmedel Mat - Livsmedel - Matfett Mat - På stan, hur gör jag? Mat - Recept att laga hemma Mat - Recept på bröd och brödbaserade rätter Mat - Recept på efterrätter och sötsaker Mat - Recept på fisk- & skaldjursrätter Mat - Recept på färsrätter Mat - Recept på fågelrätter Mat - Recept på kötträtter Mat - Recept på soppor & såser Mat - Recept på ägg, ost, grönt, sidorätter & veg Mat - Vitaminer, mineraler, tillsatser mm Motion & träning Vi som har autoimmuna sjukdomar Vi som har diabetes Vi som har huvudvärk/migrän Vi som har högt/lågt blodtryck Vi som har koncentrationssvårigheter Vi som har mag/tarm-besvär Vi som har/har haft fibromyalgi Vi som röker/har rökt Vi som vill gå ner i vikt Vi som vill gå upp i vikt Vi som är beroende Vi som är gbp-opererade och äter LCHF dr Annika Dahlqvist Övrigt
Vi som vill gå ner i vikt

Tappa vikt

2013-04-09 19:10 #0 av: abrar

Hej! Jag vill tappa lite vikt men vet inte vilka tabletter man ska ta. Kan ni tipsa mig vad man kan ta för tabletter för att tappa vikt. Tack!

Anmäl
2013-04-09 19:19 #1 av: [WickedAlly]

Ät bra mat och rör på dig så slipper du stoppa i dig massa tveksamma kemikalier :)

Anmäl
2013-04-09 19:49 #2 av: yvonnel

Ta inga piller för att du tycker att du behöver banta, eller tro på någon som säger att det går så lätt med piller. Bra mat = kött, fisk, ägg och bra fetter tex. smör och kokosolja, lite grönsaker helst ovan jord.

Läs mer här i Kif.

Anmäl
2013-04-13 13:26 #3 av: [Karinso]

Jag har i fyra månaders tid levt på bland annat kött (bacon, entrecote och blandfärs), de flesta grönsaker förutom majs och ärtor, ägg i alla dess former, svamp och avokado. Ibland tillsätter jag en klick kvarg, crème fraîche (den fetaste) eller turkisk yoghurt. Resultat? -15 kg, varav 8 av dessa månad 1! Nu mår jag bättre än någonsin!

Anmäl
2013-04-13 13:31 #4 av: [Karinso]

Före:

Anmäl
2013-04-13 13:34 #5 av: [Karinso]

Efter:

Anmäl
2013-04-13 15:07 #6 av: Siggebus

Nu vet jag inte om du är riktigt seriös med att ställa en fråga om bantningspiller i ett forum som handlar om att äta bra, naturlig kolhydratsreducerad kost? Skämtar
Hur som helst - hade det funnits ett mirakelpiller som trollar bort övervikt så hade vi inte haft så många tjockisar här i värden - har du tänkt på det?

Anmäl
2013-04-13 15:10 #7 av: Zepp

Jo det finns ett effektivt bantningspiller.. en sockerbit med salmonella.. man rasar i vikt.. men hälsosamt är det inte!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2013-04-14 17:19 #8 av: Amandla

TS kanske inte är så seriös, ny medlem och enda inlägget... ? *just sayin'*

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.